Jazz and Wine | Jazz and Wine - Pers
Theatervoorstelling Jazz and Wine speelt in theaters door het hele land. Informatie, foto's, video en audio kan worden opgevraagd via info@jazzandwine.nl.
jazz, Jazz and Wine, wijnproeverij, theatervoorstelling, pers, persbericht
21712
page-template-default,page,page-id-21712,page-child,parent-pageid-21699,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Persbericht: Genieten van Jazz and Wine       

Logo Jazz and Wine klein

Amsterdam – Het proeven van excellente wijnen en genieten van heerlijke jazz samengebracht in één theatervoorstelling; dat is Jazz and Wine. Deze voorstelling speelt in verschillende Nederlandse theaters en op exclusieve locaties. Dat de hemelse combinatie van jazz en wijn de weg naar het theater niet eerder vond is voor initiatiefneemster Joyce Stevens een raadsel.
Joyce Stevens: “Jazz en wijn hebben een aantal belangrijke overeenkomsten. Zoals de wijn nu smaakt en de Jazz nu klinkt, is uniek. Het zal nooit weer exact zo proeven en klinken, terwijl de ingrediënten hetzelfde blijven. De wijnboer oogst dezelfde druiven, de muzikanten spelen dezelfde nummers maar het smaakt en klinkt altijd anders, omdat ze beide voor een gedeelte door improvisatie tot stand komen. Beide zijn een intense moment opname. Geniet daarom nu met al je aandacht anders verdwijnt deze ervaring als een vage herinnering in de tijd”.
Jazz and Wine is echt een voorstelling voor levensgenieters.”

De wijnen
In de voorstelling Joyce Stevens & Jazz and Wine worden 5 wijnen geproefd.
De voorstelling schenkt telkens andere wijnen. De wijnkeuze wordt bepaald door de leverancier van het desbetreffende theater of de sommelier van de locatie waar gespeeld wordt.
Zo werkte we eerder samen met Edwin Raben (veelvuldig Nederlands “beste sommelier van het jaar”) en Erwin Walthaus (“beste sommelier van het jaar 2015”).

Over Joyce Stevens en Mijne Heeren
In 2008 besloot Joyce Stevens na een lange carrière als musicalartiest vol haar andere passie “jazz” te gaan. Dit leidde tot de oprichting van haar eigen jazzformatie; Mijne Heeren. Waarvan twee muzikanten, Tico Pierhagen (piano) en Pieter Althuis (contrabas) Joyce bij Jazz and Wine vergezellen.
De arrangementen van Jazz and Wine zijn van de talentvolle hand van Tico Pierhagen.
Op het repertoire van Mijne Heeren staat Jazz, een vleugje Latin, gearrangeerde standards vervlochten met eigen composities. Kleurrijke harmonieën met uitdagende ritmen en stijlwisselingen met als doel het publiek te verrassen, inspireren en recht in het muzikale hart te raken. Mijne Heeren is een band die je laat swingen maar ook mee neemt op een intieme reis langs gevoelige ballads.

Poster klein Jazz and Wine_ Jazzclicks

Noot voor de redactie:
Voorstelling gegevens:
Voorstellingsdata: klik hier
Aanvang Voorstelling Joyce Stevens & Jazz and Wine: zie website van het desbtrefefnde theater

Volgen:
Voorstelling Joyce Stevens & Jazz and Wine is te volgen via:
Website: www.jazzandwine.nl
Twitter: Jazz and Wine @MijneHeerenJazz
Facebook: http://on.fb.me/1Py1M3K

Contact:
Impresariaat Senf theater partners
E-mail: info@senf.nl
Telefoon: +31 (0) 20 620 8804
Voor foto’s: info@jazzandwine.nl

Kaartverkoop:
klik hier of aan de kassa van het theater.