Jazz and Wine Boeken

Jazz and Wine by Joyce Stevens is in te huren als Classy Diner Entertainment.
Korte momenten van entertainment opgevolgd door rustige achtergrond Jazz in stijl waarbij je rustig kunt praten.

Achter de exclusieve wijnen die een diner complementeren gaan soms bijzondere verhalen schuil.  Joyce Stevens neemt u en uw gasten of collega’s tijdens een diner op haar eigenwijze mee langs verhalen en smaakbelevingen van de eeuwen oude wijnfamilie Antinori.

Samen aandachtig proeven en proosten waarna de bijpassende gang geserveerd wordt en Joyce Stevens en haar muzikanten de betovering compleet maakt door easy listening Jazz muziek voor uw gasten rustig op de achtergrond te spelen. Wij zorgen voor een exclusieve ontspannen gezellige sfeer op uw event. Korte momenten van licht entertainment en achtergrond Jazz in stijl.

FAQ

Standaard werken wij met de bijzondere Italiaanse wijnen van Antinori maar heeft u zelf al een wijn arrangement, locatie en diner dan werken wij natuurlijk samen met uw leveranciers en bestudeerd en bespreekt Joyce Stevens  uw wijnkeuze op uw event.

Indien gewenst verzorgen wij uw gehele event bij u op kantoor, thuis in de tuin of zoeken wij een geschikte locatie in binnen of buitenland voor uw festiviteit. Groot of klein wij organiseren met veel plezier uw gehele event.

Wij werken met verschillende leveranciers op het gebied van event en wedding planners, catering, licht en geluid, technici, vleugel verhuur, Antinori wijnen, glazen en valet parking en aankleding.

Antinori wijnen via Jazz and Wine kopen voor uw event is mogelijk via de groene knop.Ivm het verzenden is het alleen mogelijk om per doos te bestellen. Er zitten 6 flessen in een doos.

Mocht u vragen hebben of een offerte willen, vul gerust ons contact formulier in wij nemen met veel plezier contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Schuiven naar boven