Maak uw avond compleet

Avond compleet foto

Alcoholvrije wijn

Voor levensgenieters die alcoholvrije wijn willen drinken, schenken wij graag onze mooie selectie alcoholvrije wijnen. Geef uw wens om alcoholvrije wijn te willen drinken hier aan ons door.

Kies uw aantal tickets en bevestig met de button “In winkelmand” en voeg vervolgens “alcoholvrije wijnen” toe aan uw bestelling en vervolg de betalingsprocedure.

We kijken uit naar uw gezellige komst.

Voeg toe
Avond compleet foto

Diner reservering

Wilt u na afloop van ons concert blijven dineren? Op deze locatie is dit mogelijk, door hier op “voeg toe” te klikken maakt uw een tafelreservering. Uw diner rekent u in het restaurant af, uw concert tickets rekent u hier op de site af. Mocht u na de reservering onverhoopt verhindert zijn, stuur dan uw naam en de datum van het concert via WhatApp naar 0651261314. Let op: Zeg uw reservering op tijd af. Op de dag van het concert is het n.l. niet meer mogelijk om uw tafelreservering af te zeggen.

Voeg toe
Avond compleet foto

Groeps Taxi

Mocht u als groep naar Jazz and Wine willen komen en van groepsvervoer gebruik willen maken, dan kan dat. Hiervoor werken wij samen met Taxi Groen. Per taxi kunnen er 6 personen reizen. Er zijn meerdere taxi’s beschikbaar. Maak hier uw reservering, wij nemen contact met u op om een offerte voor u te maken. Vervolgens beslist u of wij uw groepsvervoer kunnen reserveren. Wij zullen u de factuur sturen welke wij u vragen vooraf te voldoen.

Voeg toe
Avond compleet foto

Chauffeur service

Door een privéchauffeur naar huis gereden worden in uw eigen auto na een heerlijke middag en/of avond. Door op “Voeg toe” te klikken reserveert u uw chauffeursdienst.Hoe werkt het? Als wij uw reservering hebben ontvangen nemen wij contact met u op. Wij vragen naar uw adresgegevens waarna wij vervolgens een offerte voor u opstellen. Wanneer u akkoord op de offerte geeft is uw reservering voltooit en zullen wij u een factuur sturen. Wij vragen u deze vooraf te betalen.Tarief: Per uur €45,- en de kosten voor het openbaar vervoer waarmee uw chauffeur naar de locatie komt en vanaf uw huis weer terugreist.Annuleren: Mocht u uw reservering onverhoopt willen afzeggen dan kan dit nog tot 96 uur voor de aangegeven dag van reservering, bel hiervoor: 06 11 35 66 35  of  06 5 12 6 13 14Afzeggingen na het aangegeven tijdsbestek kunnen wij helaas niet meer verwerken. Wij zullen u factureren voor het bedrag genoemd in de uw toegestuurde offerte.Voor de chauffeursdienst werken wij samen met het bedrijf MELLES PEOPLE.
 

Voeg toe